AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
jmcfaddn
Posts: 399
Registered: ‎12-01-2003
Message 11 of 12 (54 Views)

Re:

07-16-2003 04:08 AM in reply to: jmcfaddn
I've created the separate system. But now the ductwork will not connect to each other. So I went to Format/style manager/multi-purpose objects/connectors, and then turned off the "Systems" rule, thinking this would solve my problem. No such luck. What do I need to do to get the separate systems, but same layer, to connect to each other?
*[Autodesk], jason martin
Message 12 of 12 (54 Views)

Re:

07-16-2003 04:13 AM in reply to: jmcfaddn
Put the connector rules back the way they were.

Make the two systems part of the same system group (in the system
definitions on the Design Rules tab).

jason

"jmcfaddn" wrote in message
news:f177f4d.9@WebX.maYIadrTaRb...
> I've created the separate system. But now the ductwork will not connect to
each other. So I went to Format/style manager/multi-purpose
objects/connectors, and then turned off the "Systems" rule, thinking this
would solve my problem. No such luck. What do I need to do to get the
separate systems, but same layer, to connect to each other?
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.