AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
New Member
1 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-07-2011
Post 1 of 2

Schematic Line Breaks not working in Layout View

379 Views, 1 Replies
11-07-2011 03:27 PM

When I draw schematic lines in model space the breaks appear as they should, but when I go to layout view (Paper Space) the breaks no longer appear.  I have my PSLTSCALE set to zero, but I have tried all settings and nothing seems to work.  I am sure there is a simple setting I am missing.

Alumni
101 Posts
8 Kudos
Registered: ‎11-17-2008
Post 2 of 2

Re: Schematic Line Breaks not working in Layout View

11-15-2011 01:03 AM in reply to: dcalderone

 

The "Paper Space LineType SCALE" system variable controls the display of linetypes in a Layout tab. There are two choices: use 0 if you do not want the viewport magnification factor to be applied to linetypes within that viewport; use 1 if you do.

When setting the PSLTSCALE to 1 the linetypes display as expected.


______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!


Shiny Stephen
Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.


Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!