AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
bgb
New Member
bgb
Posts: 2
Registered: ‎03-25-2002
Message 1 of 3 (478 Views)

Multiple Circuit Device

478 Views, 2 Replies
08-10-2011 05:53 AM

Hi, I'm new to MEP.

 

I would like to create a 2 circuit quad receptacle (or a 2 circuit wiremold), have 2 connectors and tag the device similar to "P1-1,3".

 

Can I create a custom schedule tag that will display both the connector 1 and connector 2 properties?

 

Any help in getting started is appreciated.

 

 

Employee
martin.schmid
Posts: 1,299
Registered: ‎11-16-2005
Message 2 of 3 (458 Views)

Re: Multiple Circuit Device

08-11-2011 06:46 AM in reply to: bgb

Please see this post:

http://inside-the-system.typepad.com/my_weblog/2011/08/multiple-circuit-device-in-autocad-mep.html

 



Martin Schmid, P.E.
Product Manager - Revit MEP
Architecture, Engineering, and Construction
Autodesk, Inc.

bgb
New Member
bgb
Posts: 2
Registered: ‎03-25-2002
Message 3 of 3 (456 Views)

Re: Multiple Circuit Device

08-11-2011 06:56 AM in reply to: martin.schmid

Thank You.  I was going to try that as a workaround.

 

 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.