AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Contributor
18 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-11-2010
Post 1 of 4

Missing 3D Views

300 Views, 3 Replies
03-18-2010 01:21 PM
Not sure what happened, but I'm working here with two viewports (2D and 3D) and out of the blue, the 3D image simply stopped working. Nothing shows even when I try REGEN or reopen the file. The 2D image works fine and *sometimes* I can rotate it to show in 3D, but if I use any of the preset isometric views, nothing shows.

Any ideas?
Distinguished Contributor
113 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-13-2009
Post 2 of 4

Re: Missing 3D Views

03-18-2010 02:24 PM in reply to: joell
Are you by chance working in windows 7? I have seen some similar issues with win 7
Contributor
18 Posts
0 Kudos
Registered: ‎02-11-2010
Post 3 of 4

Re: Missing 3D Views

03-18-2010 02:29 PM in reply to: joell
Nope, Windows XP x64. Video card is updated to one suggested from the Autodesk forums.
Distinguished Contributor
147 Posts
0 Kudos
Registered: ‎11-18-2007
Post 4 of 4

Re: Missing 3D Views

03-19-2010 03:14 PM in reply to: joell
Does it happen in one particular file or every file? I think I have seen similar behavior and I think it had to do with 3D clipping planes being out of whack. Try copying everything to a new blank file and see if it helps.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!