AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Contributor
kevin.obrien
Posts: 15
Registered: ‎02-03-2009
Message 1 of 6 (817 Views)

MEP 2013 Plotter Wizard

817 Views, 5 Replies
04-10-2012 12:40 PM

Does MEP or Revit 2013 need the Plotter or Styles wizard?

Product Support
Joshua.Benoist
Posts: 518
Registered: ‎08-23-2006
Message 2 of 6 (780 Views)

Re: MEP 2013 Plotter Wizard

04-13-2012 02:17 PM in reply to: kevin.obrien

Please elaborate?  What are you trying to accomplish?  Why would you not need the plot wizard?  When you say "MEP" do you refer to AutoCAD MEP or Revit MEP?  In 2013, Revit MEP (as you may already know, but stating this for clarity) is combined with Revit Architecture and Structural and is just called "Revit" now.  I saw you said "Revit" and wanted to confirm you mean the "MEP" portion of Revit.  I guess it is one box and does not matter...  Feel free to elaborate so we can help more.



Joshua Benoist, PE
Senior Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Product Support
Joshua.Benoist
Posts: 518
Registered: ‎08-23-2006
Message 3 of 6 (770 Views)

Re: MEP 2013 Plotter Wizard

04-16-2012 09:49 AM in reply to: Joshua.Benoist

Following up on our request for more information.  I did notice that the "Add A Plotter Wizard" is missing from AutoCAD MEP 2013 and reported that to development.  Is that what you were talking about?

 

 


______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!



Joshua Benoist, PE
Senior Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Contributor
kevin.obrien
Posts: 15
Registered: ‎02-03-2009
Message 4 of 6 (767 Views)

Re: MEP 2013 Plotter Wizard

04-16-2012 10:37 AM in reply to: Joshua.Benoist

yes,

 

thank you,

Joshua

Contributor
kevin.obrien
Posts: 15
Registered: ‎02-03-2009
Message 5 of 6 (764 Views)

Re: MEP 2013 Plotter Wizard

04-16-2012 10:45 AM in reply to: Joshua.Benoist

I also install Revit suite MEP 2013 on my computer being a new Revit user I don't know if there should be a plotter wizatrd install also I would think so but I just don't know please help.

 

thanks Kevin

Product Support
Joshua.Benoist
Posts: 518
Registered: ‎08-23-2006
Message 6 of 6 (759 Views)

Re: MEP 2013 Plotter Wizard

04-16-2012 11:09 AM in reply to: kevin.obrien

The Building Design Suite comes with AutoCAD Architecture as well.  AutoCAD MEP has a folder where you would expect the "Add A Plotter Wizard" to be.  When you install Architecture, it has a similar folder, just under the ACA 2013 folder structure.  The "Add A Plotter Wizard" is there when you install Architecture and will add a plotter for AutoCAD MEP.  Revit does not have the "Add A Plotter Wizard," but does see all Windows System plotters.  Then you can manage the settings in Revit.

 

Joshua

 

 


______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!



Joshua Benoist, PE
Senior Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.