AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Member
5 Posts
0 Kudos
Registered: ‎04-08-2009
Post 1 of 3
Accepted Solution

MEP 2013 Performance Issues

577 Views, 2 Replies
10-02-2012 01:57 PM

Running Win 7 64 bit dual 2.00 ghz processors 12.0 gb ram, when I loaded MEP 2013 SP1, my performance died.  Machines are locking and delay  time is in the minutes instead of seconds.

 

ANY SUGGESTIONS!!!!!

Employee
1,300 Posts
29 Kudos
Registered: ‎11-16-2005
Post 2 of 3

Re: MEP 2013 Performance Issues

10-03-2012 06:27 AM in reply to: todd.bennett

Have you tried the setting in: http://inside-the-system.typepad.com/my_weblog/autocad-mep-tips/

 



Martin Schmid, P.E.
Product Manager - Revit MEP
Architecture, Engineering, and Construction
Autodesk, Inc.

Member
5 Posts
0 Kudos
Registered: ‎04-08-2009
Post 3 of 3

Re: MEP 2013 Performance Issues

10-03-2012 07:31 AM in reply to: martin.schmid

Testing some of the options listed, will keep you updated on whqt we find.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!