AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Active Contributor
blackeagle1245
Posts: 39
Registered: ‎02-21-2011
Message 1 of 4 (445 Views)
Accepted Solution

insulation lineweight

445 Views, 3 Replies
06-14-2011 12:18 AM

Can we arrange insulation layers?. Normally it just offets the layer that we
used in pipe or in duct. I couldnt find any solution for this.

Try this:

open Display Manager

expand 'Representations by Object'

expand 'Duct'

click on a view there, such as Model or Plan

 

Are these the settings you're looking for?  You can open your template, make changes you want, & save the template to keep the settings permanently.  Hope it helps.

 

Distinguished Contributor
Mep09Developer
Posts: 142
Registered: ‎11-03-2008
Message 2 of 4 (434 Views)

Re: insulation lineweight

06-14-2011 12:10 PM in reply to: blackeagle1245

Try this:

open Display Manager

expand 'Representations by Object'

expand 'Duct'

click on a view there, such as Model or Plan

 

Are these the settings you're looking for?  You can open your template, make changes you want, & save the template to keep the settings permanently.  Hope it helps.

 

Active Contributor
blackeagle1245
Posts: 39
Registered: ‎02-21-2011
Message 3 of 4 (418 Views)

Re: insulation lineweight

06-16-2011 01:11 AM in reply to: Mep09Developer

it was the exactly thing that I'm looking for thank you very much for your help.

Distinguished Contributor
Mep09Developer
Posts: 142
Registered: ‎11-03-2008
Message 4 of 4 (408 Views)

Re: insulation lineweight

06-16-2011 10:21 AM in reply to: blackeagle1245

You're welcome.  Glad I could help!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.