AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Active Contributor
blackeagle1245
Posts: 39
Registered: ‎02-21-2011
Message 1 of 4 (345 Views)

equipment plan-schematic display

345 Views, 3 Replies
09-16-2011 07:25 AM

I have added schematic display to mep-desing-plan set. I can see schematic view in equipment properties. But I cant just select and change equipment display plan to schematic. If I just choose one of them and edit set then its ok but I have seperated parts so I need one part in plan view,other one is in schematic view how can I do that?. Thanks

Active Contributor
blackeagle1245
Posts: 39
Registered: ‎02-21-2011
Message 2 of 4 (293 Views)

Re: equipment plan-schematic display

10-05-2011 12:15 AM in reply to: blackeagle1245

I'm stucked in this situation. Nobody knows anything about this subject?

Active Contributor
blackeagle1245
Posts: 39
Registered: ‎02-21-2011
Message 3 of 4 (258 Views)

Re: equipment plan-schematic display

10-18-2011 11:21 PM in reply to: blackeagle1245

I cant believe nobody knows anything about this

Employee
martin.schmid
Posts: 1,297
Registered: ‎11-16-2005
Message 4 of 4 (228 Views)

Re: equipment plan-schematic display

10-31-2011 03:50 AM in reply to: blackeagle1245

what is the end result you are trying to accomplish?  to show only a schematic symbol for the mechanical equipment in a plan view?



Martin Schmid, P.E.
Product Manager - Revit MEP
Architecture, Engineering, and Construction
Autodesk, Inc.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.