AutoCAD MEP General Discussion

AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Contributor
tedwards
Posts: 25
Registered: ‎07-10-2012
Message 11 of 18 (277 Views)

Re: Desktop icons

08-21-2012 12:44 PM in reply to: tedwards

i am the administator, owner, etc. i have full control of the domain and every workstation in it, all my users are in the local administrators group i have "run as administrator". the two icons are exactly the same. That is why this is such a bugger to me.

AutoCAD MEP 2013
Window 7 pro 64 bit
E5440 (8 CPU) ~2.8ghZ
16GB RAM
NVIDIA QUADRO FX 3500 2270MB
Product Support
Joshua.Benoist
Posts: 518
Registered: ‎08-23-2006
Message 12 of 18 (275 Views)

Re: Desktop icons

08-21-2012 02:14 PM in reply to: tedwards

Is your UAC controls disabled?  Windows Start menu > search bar, type in UAC and tap the enter key.  Set it to "Never Notify" and try the copied desktop icon.

 

Hope This Helps,

Joshua



Joshua Benoist, PE
Senior Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Contributor
tedwards
Posts: 25
Registered: ‎07-10-2012
Message 13 of 18 (272 Views)

Re: Desktop icons

08-21-2012 02:39 PM in reply to: tedwards

that would olny be an issue if the user logged on was not administrator. if the user is administrator they don't get that error message you are thinking of.

AutoCAD MEP 2013
Window 7 pro 64 bit
E5440 (8 CPU) ~2.8ghZ
16GB RAM
NVIDIA QUADRO FX 3500 2270MB
Product Support
Joshua.Benoist
Posts: 518
Registered: ‎08-23-2006
Message 14 of 18 (269 Views)

Re: Desktop icons

08-22-2012 07:07 AM in reply to: tedwards

Not entirely.  The UAC controls, when on, reduce a full administrator's priviledges.  Have you tried my suggestion?

 

Joshua



Joshua Benoist, PE
Senior Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Contributor
tedwards
Posts: 25
Registered: ‎07-10-2012
Message 15 of 18 (266 Views)

Re: Desktop icons

08-22-2012 08:01 AM in reply to: Joshua.Benoist

I went to the UAC controls and everything was already set to never notify.

AutoCAD MEP 2013
Window 7 pro 64 bit
E5440 (8 CPU) ~2.8ghZ
16GB RAM
NVIDIA QUADRO FX 3500 2270MB
Product Support
Joshua.Benoist
Posts: 518
Registered: ‎08-23-2006
Message 16 of 18 (262 Views)

Re: Desktop icons

08-22-2012 08:56 AM in reply to: tedwards

Would you paste the text of your desktop icon > Properties > Target here?  Both original and copy.

Thanks,

Joshua



Joshua Benoist, PE
Senior Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.

Contributor
tedwards
Posts: 25
Registered: ‎07-10-2012
Message 17 of 18 (259 Views)

Re: Desktop icons

08-22-2012 09:34 AM in reply to: Joshua.Benoist

Thats how I roll.

AutoCAD MEP 2013
Window 7 pro 64 bit
E5440 (8 CPU) ~2.8ghZ
16GB RAM
NVIDIA QUADRO FX 3500 2270MB
Contributor
tedwards
Posts: 25
Registered: ‎07-10-2012
Message 18 of 18 (233 Views)

Re: Desktop icons

08-29-2012 10:28 AM in reply to: tedwards

this issue has not been resolved BTW

AutoCAD MEP 2013
Window 7 pro 64 bit
E5440 (8 CPU) ~2.8ghZ
16GB RAM
NVIDIA QUADRO FX 3500 2270MB
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.