AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
cajohnsen
Posts: 364
Registered: ‎05-11-2005
Message 1 of 3 (261 Views)

AutoCAD MEP

261 Views, 2 Replies
02-05-2013 10:17 AM

Does AutoCAD MEP have the command MOCORO (Move, Copy, Rotate and Scale)?

 

Craig

Valued Contributor
s.lawrence
Posts: 71
Registered: ‎04-18-2011
Message 2 of 3 (248 Views)

Re: AutoCAD MEP

02-06-2013 01:55 AM in reply to: cajohnsen

I believe these are available and are found in the Express Tools. Load them from the disk and they should appear :smileyhappy:

*Expert Elite*
Keith.Brown
Posts: 1,146
Registered: ‎03-13-2008
Message 3 of 3 (240 Views)

Re: AutoCAD MEP

02-06-2013 08:16 AM in reply to: s.lawrence

MOCORO is definately an express tool command.  If you go to your control panel and rerun the sertup for Autocad MEP you can install the Express tools.


Keith Brown AutoCAD MEP BLOG | RSS Feed
AutoCAD MEP 2014 | Revit 2014 | EastCoast CAD/CAM V6.1 | Visual Studio 2013
────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate. Thank you!
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.