AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
cajohnsen
Posts: 364
Registered: ‎05-11-2005
Message 1 of 3 (262 Views)

AutoCAD MEP

262 Views, 2 Replies
02-05-2013 10:17 AM

Does AutoCAD MEP have the command MOCORO (Move, Copy, Rotate and Scale)?

 

Craig

Valued Contributor
s.lawrence
Posts: 71
Registered: ‎04-18-2011
Message 2 of 3 (249 Views)

Re: AutoCAD MEP

02-06-2013 01:55 AM in reply to: cajohnsen

I believe these are available and are found in the Express Tools. Load them from the disk and they should appear :smileyhappy:

*Expert Elite*
Keith.Brown
Posts: 1,195
Registered: ‎03-13-2008
Message 3 of 3 (241 Views)

Re: AutoCAD MEP

02-06-2013 08:16 AM in reply to: s.lawrence

MOCORO is definately an express tool command.  If you go to your control panel and rerun the sertup for Autocad MEP you can install the Express tools.


Keith Brown AutoCAD MEP BLOG | RSS Feed
AutoCAD MEP 2014 | Revit 2014 | EastCoast CAD/CAM V6.1 | Visual Studio 2013
────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate. Thank you!
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!