AutoCAD Mechanical General Discussion

AutoCAD Mechanical General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
andrew.nao
Posts: 216
Registered: ‎09-25-2008
Message 1 of 4 (454 Views)

how can i shut off ampoweredit to use custom editor

454 Views, 3 Replies
03-02-2012 05:12 AM
i have a custom text/attribute editor when i load it, it wants to use ampoweredit how can i stop using ampoweredit?
Distinguished Contributor
andrew.nao
Posts: 216
Registered: ‎09-25-2008
Message 2 of 4 (450 Views)

Re: how can i shut off ampoweredit to use custom editor

03-02-2012 06:26 AM in reply to: andrew.nao
im trying to edit a block with attributes, with a custom double click command its bringing up ampoweredit in the command line then does nothing.
*Expert Elite*
Bob_Zurunkle
Posts: 1,055
Registered: ‎03-24-2011
Message 3 of 4 (442 Views)

Re: how can i shut off ampoweredit to use custom editor

03-02-2012 09:10 AM in reply to: andrew.nao

If you fire up NillaCAD (not simply change profiles) it wouldn't have the AMPower stuff...

If by some odd chance my nattering was useful -- that's great, glad to help. But if it actually solved your issue, then please mark my solution as accepted :smileyhappy:
Distinguished Contributor
andrew.nao
Posts: 216
Registered: ‎09-25-2008
Message 4 of 4 (438 Views)

Re: how can i shut off ampoweredit to use custom editor

03-02-2012 01:29 PM in reply to: Bob_Zurunkle
when i do that i get an error "cant load mcadapi.arx" even after a reinstall i still get this
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.