AutoCAD Mechanical General Discussion

AutoCAD Mechanical General Discussion

Reply
Member
Bsmall
Posts: 4
Registered: ‎10-26-2010
Message 1 of 7 (3,789 Views)

Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

3789 Views, 6 Replies
10-26-2010 05:15 AM

Hello Everyone,

 

I have recently upgraded to Autocad 2011 Mechanical and I have noticed that when I select a line, block, or solid and I try to deselect it by hitting escape.  It will not deselect the object.  I did find on another thread that this has happened on Autocad 2011 MAP 3-D program and that there was a hotfix.  However, I do not think that hotfix applies to Autocad 2011 Mechanical.

 

Is this a known issue and is there a fix for it?  Thanks in advance for the time.

 

 

EDIT:  I have tried the PICKFIRST command as well and it did not work either.

*Pro
Modman_4
Posts: 2,699
Registered: ‎04-14-2009
Message 2 of 7 (3,779 Views)

Re: Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

10-26-2010 06:32 AM in reply to: Bsmall

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Mechanical/bd-p/39

I hope my info was useful, but if by some odd chance it actually solved your issue, feel free to mark your post as "Accept as Solution". Thanks! :smileyhappy:
Member
Bsmall
Posts: 4
Registered: ‎10-26-2010
Message 3 of 7 (3,777 Views)

Re: Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

10-26-2010 06:37 AM in reply to: Bsmall

Thanks for the reply, but based on your response I am assuming I should post my question on that forum?  I searched that forum for my problem and did not find anything that matched it.

Contributor
SlowCad
Posts: 16
Registered: ‎08-27-2010
Message 4 of 7 (3,698 Views)

Re: Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

10-27-2010 01:20 AM in reply to: Bsmall

Maybe it's got something to do with SP1, because it's one of the issue's mentioned here:

 

http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-Mechanical/Autocad-Mechanical-2011-problems-after-installing-U...

 

Try uninstalling SP1 and see if this helps.

Distinguished Contributor
PaulB108
Posts: 160
Registered: ‎05-05-2009
Message 5 of 7 (3,413 Views)

Re: Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

11-03-2010 08:05 PM in reply to: SlowCad

 

 

I am having the same issue. Installed from the Inventor 2011 Professional discs. 

 

Anyone come up with a fix yet?

 

 

Inventor Professional 2014.
Windows 7 64 bit.
Contributor
thomasjlandry
Posts: 12
Registered: ‎07-20-2009
Message 6 of 7 (3,030 Views)

Re: Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

11-22-2010 01:16 PM in reply to: Bsmall

same problem, only I have been running 2011 for months and it just started happening today. 

 

*edit* restart Autocad and I'm back to normal (well, the esc key is back to normal, anyway...)

Contributor
pkompier
Posts: 14
Registered: ‎05-29-2003
Message 7 of 7 (1,174 Views)

Re: Escape key not working in 2011 Autocad Mechanical

02-28-2012 01:13 AM in reply to: thomasjlandry

Hi,
Re-install the ATI video driver software. http://forums.adobe.com/message/2977659

Kind regards,
Peter Kompier.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!