AutoCAD Mechanical General Discussion

AutoCAD Mechanical General Discussion

Reply
Member
automan
Posts: 3
Registered: ‎04-29-2008
Message 1 of 3 (308 Views)

cannot explode a block

308 Views, 2 Replies
04-30-2008 07:24 AM
after inserting a block i am unable to explode the block I have this problem on seventeen machines. I am using 08 educational version. If I do not alter the size I can explode
Distinguished Contributor
borgunit
Posts: 150
Registered: ‎01-04-2007
Message 2 of 3 (308 Views)

Re: cannot explode a block

05-01-2008 06:24 AM in reply to: automan
Maybe this?

http://mechcad-insider.blogspot.com/2006/11/my-blocks-locked-me-outside-and-i.html
Member
automan
Posts: 3
Registered: ‎04-29-2008
Message 3 of 3 (308 Views)

Re: cannot explode a block

05-01-2008 01:24 PM in reply to: automan
THANK YOU i HAVE IT WORKING NOW
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.