AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
araki5
Posts: 42
Registered: ‎08-24-2005
Message 1 of 6 (163 Views)

xrefs not binding

163 Views, 5 Replies
06-12-2006 09:51 AM
hi all
I am trying to bind an xref of a drawing i made a copy of. whenever i do a bind --> bind, the error message comes up" at least one or more xrefs failed to bind for some unknown reason." that's fine. so I like to make a copy of drawings and add my initials to the name of my copy, that way i can point to that file and say, this is my work. i made my copy tried it again, and the same error message comes up.

any one know why that is happening? is there a lock on the drawing i'm xrefing in?
*Marion Pietsch
Message 2 of 6 (163 Views)

Re: xrefs not binding

06-14-2006 08:14 AM in reply to: araki5
The error message can be caused by anonymous blocks, proxy objects or when
there are problems inside the drawing.
Thus you should make sure to not have anonymous blocks in the drawing and
the needed Object Enabler installed in case the drawing contains proxy
objects. In addition audit/wblock the drawing to eliminate possible internal
errors.

Marion Pietsch
Autodesk Product Support
Infrastructure Solutions

wrote in message news:5203091@discussion.autodesk.com...
hi all
I am trying to bind an xref of a drawing i made a copy of. whenever i do a
bind --> bind, the error message comes up" at least one or more xrefs failed
to bind for some unknown reason." that's fine. so I like to make a copy of
drawings and add my initials to the name of my copy, that way i can point to
that file and say, this is my work. i made my copy tried it again, and the
same error message comes up.

any one know why that is happening? is there a lock on the drawing i'm
xrefing in?
Distinguished Contributor
Chortle
Posts: 184
Registered: ‎02-22-2006
Message 3 of 6 (163 Views)

Re: xrefs not binding

06-16-2006 05:31 AM in reply to: araki5
The problem could also be that some of your x-ref's are 'nested' into other xrefs within your drawing.

It is not possible to bind nested xref's into a drawing, unless you unload and thus reload each xref separately; so that nesting no longer occurs
*Aaron Lance
Message 4 of 6 (163 Views)

Re: xrefs not binding

06-23-2006 07:08 PM in reply to: araki5
It could be something else, but that's the first thing I thought of too.
For that reason, we always use Overlay instead of Attach with xrefs.

wrote in message news:5208675@discussion.autodesk.com...
The problem could also be that some of your x-ref's are 'nested' into other
xrefs within your drawing.

It is not possible to bind nested xref's into a drawing, unless you unload
and thus reload each xref separately; so that nesting no longer occurs
New Member
markrod
Posts: 1
Registered: ‎07-31-2006
Message 5 of 6 (163 Views)

Re: xrefs not binding

07-31-2006 12:17 PM in reply to: araki5
"It is not possible to bind nested xref's into a drawing, unless you unload and thus reload each xref separately; so that nesting no longer occurs."

binding xrefs is our typical method for archiving drawings and nested xrefs are a common side effect to working large products. its incredibly unfortunate since this also renders etransmit ineffective. i would look forward to this function added in the next acad iteration.
Distinguished Contributor
Chortle
Posts: 184
Registered: ‎02-22-2006
Message 6 of 6 (163 Views)

Re: xrefs not binding

07-31-2006 12:37 PM in reply to: araki5
eTransmit has been around in Autocad since version 14 / 2000. unless you have a version earlier than either of those 2, there is no reason to look forward to using this function.
if you don't have eTransmit, you could always use PackNGo
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.