AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Member
etanas
Posts: 5
Registered: ‎12-16-2013
Message 1 of 8 (252 Views)

WMS Connection error

252 Views, 7 Replies
12-16-2013 12:38 PM

I can successfully connect to a WMS site...

the imagery comes in but not in the right spatial location but I get the error as per the Screenshot attached..any help would be greatly

thank you

Valtus.JPG

*Expert Elite*
antoniovinci
Posts: 1,784
Registered: ‎06-03-2011
Message 2 of 8 (247 Views)

Re: WMS Connection error

12-16-2013 12:47 PM in reply to: etanas

Please paste here the address of that WMS, we're gonna check it out, sir.

Member
etanas
Posts: 5
Registered: ‎12-16-2013
Message 3 of 8 (244 Views)

Re: WMS Connection error

12-16-2013 12:58 PM in reply to: antoniovinci

The connection has a Username and password, I am unable to give out that information.

I am able to however do a  webinar connection using Log Me In if you want to see me replicate the error.


Thank you

Member
etanas
Posts: 5
Registered: ‎12-16-2013
Message 4 of 8 (241 Views)

Re: WMS Connection error

12-16-2013 12:59 PM in reply to: etanas
The connection has a Username and password, I am unable to give out that information.

I am able to however do a webinar connection using Log Me In if you to see me replicate the error.

Thank you


Ed Tanas
GIS Specialist
[Description: Description: cid:image001.jpg@01CD90FB.D5A31C00]
Service You Can Build On
Suite 200, 1212 1st Street SE | Calgary, Alberta | T2G 2H8
Phone: 403.262.1306
etanas@ugsc.ca
www.ugsc.ca
*Expert Elite*
antoniovinci
Posts: 1,784
Registered: ‎06-03-2011
Message 5 of 8 (232 Views)

Re: WMS Connection error

12-16-2013 02:02 PM in reply to: etanas

etanas wrote:

I am unable to give out that information


No prob, I take that back: good luck, man.

*Expert Elite*
Murph
Posts: 2,092
Registered: ‎11-13-2006
Message 6 of 8 (225 Views)

Re: WMS Connection error

12-16-2013 04:04 PM in reply to: etanas

Looks like the image/WMS connection is using a different Coordinate system that Map does not recognize. What CS is your dwg in and what is the image in?

 

Murph
Supportting the troops daily.
Member
etanas
Posts: 5
Registered: ‎12-16-2013
Message 7 of 8 (207 Views)

Re: WMS Connection error

12-17-2013 06:41 AM in reply to: Murph

The drawing is in UTM Zone 11 NAD 83 ..the WMS connection should ba able to do on the fly transformation og the imagery it serves, should it not?

if I do a "Get Capabilities" url on the site it should show me what it is able to show me what Projections it can serve, correct?

the wms connection is 
http://www.valtus.ca/wms/servlet/WMSServer?

*Expert Elite*
Murph
Posts: 2,092
Registered: ‎11-13-2006
Message 8 of 8 (195 Views)

Re: WMS Connection error

12-17-2013 03:27 PM in reply to: etanas

Yes it should do a on the fly transformation PROVIDE Map3D can read the coordinate system and it's in the library.  

Murph
Supportting the troops daily.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.