AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Mentor
olivier.eckmann
Posts: 179
Registered: ‎02-14-2009
Message 1 of 6 (189 Views)

Pb with command _MapPolylineToPolygon

189 Views, 5 Replies
11-28-2012 07:54 AM

Hello,

 

I've MAP 3D 2013 64 bit (French version) with SP1. 

When I launch command to "Convert polyline to polygon" (_MapPolylineToPolygon), I've message on command line "Select objetcs", I can convert to polygon =>OK

If I launched this command a second time, I've no possibility to select object, I come back to command line.

I quit MAP, then launch MAP, and I can use this command only 1 time.

This problem appears after SP1 was applied.

 

Could someone reproduce this problem? Have you got a solution? 

 

thanks

 

Olivier

*Expert Elite*
antoniovinci
Posts: 1,747
Registered: ‎06-03-2011
Message 2 of 6 (178 Views)

Re: Pb with command _MapPolylineToPolygon

11-28-2012 11:20 PM in reply to: olivier.eckmann

olivier.eckmann wrote:

Could someone reproduce this problem?


I can't, since I'm a poor 2006 user, but... what about using the _MPOLYGON command instead?

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,403
Registered: ‎06-29-2007
Message 3 of 6 (162 Views)

Re: Pb with command _MapPolylineToPolygon

11-30-2012 02:23 AM in reply to: olivier.eckmann

Hi,

 

already confirmed >>>here<<<.

(you would have found by yourself using the search >>>click<<<, currently the second item of the list of found links :smileywink: )

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Mentor
olivier.eckmann
Posts: 179
Registered: ‎02-14-2009
Message 4 of 6 (147 Views)

Re: Pb with command _MapPolylineToPolygon

11-30-2012 12:39 PM in reply to: Alfred.NESWADBA

Sorry for not searching before posting.

 

Olivier

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,403
Registered: ‎06-29-2007
Message 5 of 6 (145 Views)

Re: Pb with command _MapPolylineToPolygon

11-30-2012 12:46 PM in reply to: olivier.eckmann

No problem :smileywink:

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Mentor
olivier.eckmann
Posts: 179
Registered: ‎02-14-2009
Message 6 of 6 (132 Views)

Re: Pb with command _MapPolylineToPolygon

12-04-2012 04:13 AM in reply to: olivier.eckmann

Hotfix has been published to correct this problem.

 

HotFix

 

Olivier

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!