AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
dr5156
Posts: 38
Registered: ‎12-08-2010
Message 1 of 3 (90 Views)

No industry model feature has been selected

90 Views, 2 Replies
09-25-2013 11:40 AM

Hi All,

 

I am getting error 'No industry model feature has been selected' while trying to see the attribute of feature.

 

The below are steps followed

1. I have created materlized view

2. And created view

3. created view feature class

4. Opened the project in Map3D

5. generated the graphics

6. Selected the feature

7. click on Attribute information button.

8. Getting message "No industry model feature has been selected".

 

Please someone solve the issue?

 

Regards

Dayalan

Regards,
Dayalan
*Expert Elite*
Murph
Posts: 2,088
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 3 (74 Views)

Re: No industry model feature has been selected

09-25-2013 04:44 PM in reply to: dr5156

What work space are you using?

Murph
Supportting the troops daily.
Active Contributor
dr5156
Posts: 38
Registered: ‎12-08-2010
Message 3 of 3 (70 Views)

Re: No industry model feature has been selected

09-25-2013 05:02 PM in reply to: Murph

Hi

 

I am Using Maintenance Workspace.

 

Regards,

Dayalan

Regards,
Dayalan
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.