AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Valued Contributor
cynwalker
Posts: 85
Registered: ‎06-21-2001
Message 1 of 13 (642 Views)

Map 3D 2011 grid and graticules

642 Views, 12 Replies
05-20-2010 11:28 AM
Does anyone know how to modify the grid feature to display the coordinates in the system you are actually using?

Thanks,
Cindy
Active Member
KellyMason3179
Posts: 9
Registered: ‎04-17-2008
Message 2 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-21-2010 09:06 AM in reply to: cynwalker
R u trying to plot and/or disply the coord system grid at a specified incremet ?
I'am also wondering about this....no results...
Valued Contributor
cynwalker
Posts: 85
Registered: ‎06-21-2001
Message 3 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-21-2010 09:28 AM in reply to: cynwalker
I'm trying to plot/display the grid in a specific coordinate system, say, UTM NAD 27 or State Plane.
Distinguished Contributor
Gary_Braun
Posts: 104
Registered: ‎09-25-2007
Message 4 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-26-2010 01:58 PM in reply to: cynwalker
Okay, I'll bite. How do we add graticules to a layout? I've been poking around and can't seem to find it anywhere.
*Murph
Message 5 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-26-2010 02:07 PM in reply to: cynwalker
2011, on the layout tab of the ribbon, after you set up a layout and make it
active.

--

Murph
http://map3d.wordpress.com/


"Gary_Braun" wrote in message news:6397955@discussion.autodesk.com...
Okay, I'll bite. How do we add graticules to a layout? I've been poking
around and can't seem to find it anywhere.
Distinguished Contributor
Gary_Braun
Posts: 104
Registered: ‎09-25-2007
Message 6 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-26-2010 02:09 PM in reply to: cynwalker
Ah, the cursed ribbon, no wonder I couldn't find it. Thanks again Murph.
Active Member
KellyMason3179
Posts: 9
Registered: ‎04-17-2008
Message 7 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-27-2010 09:00 AM in reply to: cynwalker
Is this a New 2011 Map 3D addition? Does this exsist in 2010...2008..Map releases..Im blocked out of the Link Posted....
Please verify....I have yet to install my 2011 version...
I have yet to locate this in my current 2010 or past 2008 release
?
*Murph
Message 8 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-27-2010 11:14 AM in reply to: cynwalker
It's a 2011 feature only.

--

Murph
http://map3d.wordpress.com/


"KellyMason3179" wrote in message news:6398662@discussion.autodesk.com...
Is this a New 2011 Map 3D addition? Does this exsist in 2010...2008..Map
releases..Im blocked out of the Link Posted....
Please verify....I have yet to install my 2011 version...
I have yet to locate this in my current 2010 or past 2008 release
?
Valued Contributor
cynwalker
Posts: 85
Registered: ‎06-21-2001
Message 9 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-27-2010 11:20 AM in reply to: cynwalker
Hi Murph,

Well, since you didn't answer the original question can I assume you have to show the grid in WGS84?

Cindy
Active Member
KellyMason3179
Posts: 9
Registered: ‎04-17-2008
Message 10 of 13 (641 Views)

Re: Map 3D 2011 grid and graticules

05-27-2010 11:26 AM in reply to: cynwalker
Murph : I thank you and my PC also thanks you !
Now I must upGRADE...just when i thought it was safe in the 2010 waters
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.