AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
New Member
dblehm
Posts: 2
Registered: ‎07-03-2007
Message 1 of 4 (247 Views)
Accepted Solution

License transfer between 32 and 64 bit machines and then back to

247 Views, 3 Replies
04-13-2012 10:46 AM

Question :

 

Can I transfer my license back and forth from my laptop (32bit) and my work station (64bit) using the license transfer utility?

Better question - Are you on Subscription?

 

If so, you can have 1 license for your "Work" workstation and request "home use" for your laptop....

 

Look in your subscription center / talk to your reseller for details.

 

Cheers!

True.  You should just activate both as the EULA allows for exactly what you are asking.  Forget the LTU as it is problematic. 

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,250
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 4 (246 Views)

Re: License transfer between 32 and 64 bit machines and then back to

04-13-2012 10:59 AM in reply to: dblehm

yes

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Distinguished Mentor
thepworth
Posts: 525
Registered: ‎03-02-2011
Message 3 of 4 (239 Views)

Re: License transfer between 32 and 64 bit machines and then back to

04-13-2012 02:12 PM in reply to: dblehm

Better question - Are you on Subscription?

 

If so, you can have 1 license for your "Work" workstation and request "home use" for your laptop....

 

Look in your subscription center / talk to your reseller for details.

 

Cheers!


C3D 2011
Intel Xeon E5630@2.53Ghz
NVIDA Quadro NVS420 Dual Monitor
12GB Ram / Win7 Professional 64bit SP1
*Expert Elite*
TravisNave
Posts: 10,499
Registered: ‎01-14-2005
Message 4 of 4 (217 Views)

Re: License transfer between 32 and 64 bit machines and then back to

04-15-2012 04:11 PM in reply to: dblehm

True.  You should just activate both as the EULA allows for exactly what you are asking.  Forget the LTU as it is problematic. 

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.