AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
New Member
sanc_mn
Posts: 1
Registered: ‎10-08-2013
Message 1 of 3 (1,217 Views)

FDO provider - ArcGIS 10.1 / 10.2 / 10.3

1217 Views, 2 Replies
10-08-2013 08:03 AM

Does FDO provider for ArcSDE or Server Spatial Connection (data Connections) support ArcSDE 10.1 and 10.2 OR upcoming 10.3 release in November? I am hesitant to use the DataConnect companywide if I am not sure it will be supported in the future. Any news?

Product Support
phil_borycens
Posts: 202
Registered: ‎10-25-2011
Message 2 of 3 (1,084 Views)

Re: FDO provider - ArcGIS 10.1 / 10.2 / 10.3

11-08-2013 08:28 AM in reply to: sanc_mn

Hi there,

 

Thanks for your post. I'm sorry to say that no, at this point none of those versions of ESRI are supported. I know that the Development team is working on support for 10.1, but I do not have an ETA on this as of today.

 

In the meantime, you can check the following document. We will update this as soon as the story changes:

 

Support for ESRI 10.1

http://usa.autodesk.com/getdoc/id=TS21382294

 

Take care,



Phil Borycens
Valued Mentor
engrtech
Posts: 765
Registered: ‎05-05-2008
Message 3 of 3 (590 Views)

Re: FDO provider - ArcGIS 10.1 / 10.2 / 10.3

02-26-2014 11:57 AM in reply to: sanc_mn

sanc_mn wrote:

Does FDO provider for ArcSDE or Server Spatial Connection (data Connections) support ArcSDE 10.1 and 10.2 OR upcoming 10.3 release in November? I am hesitant to use the DataConnect companywide if I am not sure it will be supported in the future. Any news?


I just got a direct connection to an ArcSDE 10.0 database working using the 10.1 64-bit DLLs from ESRI. Instead of just the three files, you need seven files. In a couple of months our GIS is switching over to ArcSDE 10.2, so I'll have to see if I can get it to work then. It should work just by copying those 7 seven DLLs from ESRI into the bin\FDO folder.

 

http://www.thecadmasters.com/wordpress/index.php/2013/12/06/connecting-to-esri-arcsde-using-autocad-...

 

Has some information on what to do in order to connect.

IDSP 2015
Windows 8.1 Pro 64-bit
8GB RAM
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.