AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Member
mikebaldi
Posts: 5
Registered: ‎06-12-2012
Message 1 of 4 (251 Views)

Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

251 Views, 3 Replies
07-19-2012 05:18 PM

I am using Civil 3D 2012 with SP1. When I use data connect and attempt to edit the coordinate system the Coordinate System Library that pops up only shows 5 No Datum coordinate systems. The Datum box under Show is uncheck, unfortunately it is also greyed out and uncheckable.

 

How do I get this box checked?

 

Thanks.

Active Contributor
TATA_JUNE2007
Posts: 26
Registered: ‎04-04-2008
Message 2 of 4 (230 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-20-2012 05:01 AM in reply to: mikebaldi

Not sure but problem seems to me is Map 3D installation

Regards,
Anand
Member
mikebaldi
Posts: 5
Registered: ‎06-12-2012
Message 3 of 4 (217 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-20-2012 11:19 AM in reply to: TATA_JUNE2007

are your boxes greyed out?

Product Support
NateMoore
Posts: 100
Registered: ‎04-25-2008
Message 4 of 4 (188 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-25-2012 07:09 AM in reply to: mikebaldi
I'd first try running the program as Administrator and see if you then get access. If you do, turn off UAC and try again.


Nate Moore, GISP
Geospatial Premium Support Specialist
Global Services
Autodesk, Sarl
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.