AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Member
mikebaldi
Posts: 5
Registered: ‎06-12-2012
Message 1 of 4 (257 Views)

Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

257 Views, 3 Replies
07-19-2012 05:18 PM

I am using Civil 3D 2012 with SP1. When I use data connect and attempt to edit the coordinate system the Coordinate System Library that pops up only shows 5 No Datum coordinate systems. The Datum box under Show is uncheck, unfortunately it is also greyed out and uncheckable.

 

How do I get this box checked?

 

Thanks.

Active Contributor
TATA_JUNE2007
Posts: 26
Registered: ‎04-04-2008
Message 2 of 4 (236 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-20-2012 05:01 AM in reply to: mikebaldi

Not sure but problem seems to me is Map 3D installation

Regards,
Anand
Member
mikebaldi
Posts: 5
Registered: ‎06-12-2012
Message 3 of 4 (223 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-20-2012 11:19 AM in reply to: TATA_JUNE2007

are your boxes greyed out?

Product Support
NateMoore
Posts: 101
Registered: ‎04-25-2008
Message 4 of 4 (194 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-25-2012 07:09 AM in reply to: mikebaldi
I'd first try running the program as Administrator and see if you then get access. If you do, turn off UAC and try again.


Nate Moore, GISP
Geospatial Premium Support Specialist
Global Services
Autodesk, Sarl
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.