AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
New Member
TimWalker7295
Posts: 1
Registered: ‎11-04-2010
Message 1 of 3 (277 Views)

Classify objects - properties show in wrong order

277 Views, 2 Replies
11-04-2010 10:23 AM

Hi,

 

I am having a problem with classifying objects and the resulting properties being displayed in the wrong order. I'm running AutoCAD MAP 2011.

 

I have:

1) Created a new definition file

2) Attached the new definition file

3) Defined a new object class

4) Selected an example object

5) Entered a new class name and description

6) Entered 20 new user-defined properties that match my teams needs

7) Saved the definition

8) Selected the objects I want to classify

 

The result, when I view the properties of a selected object, is that my newly defined user properties are shown but are displayed in a weird order and not the logical order that I defined them in. They are not in alphabetical order nor in numerical order (I even tried preceding each new property with a number to see if that helped).

 

I can't find a way to "sort" them into the order that I want them!

 

Has anyone else encountered this problem or can help me?

 

Many thanks in advance

 

Tim

Valued Mentor
tzzzzoddhepworth4253
Posts: 474
Registered: ‎05-10-2010
Message 2 of 3 (262 Views)

Re: Classify objects - properties show in wrong order

11-04-2010 07:05 PM in reply to: TimWalker7295

Not sure of an answer for you, but as a side note on this one, I've got an open service request trying to modify the "industry toolkits" (which are available for subscription customers) and I get strange results trying to modify the classification.  End result is that answering my issue "requires product modification and has been forwarded to the development team."  So there may be something behind the curtain regarding the issue.

New Member
hroblesdiez
Posts: 1
Registered: ‎07-30-2012
Message 3 of 3 (115 Views)

Re: Classify objects - properties show in wrong order

07-30-2012 12:59 AM in reply to: TimWalker7295

I have the same problem. Anyone knows how to solve it?

 

Thanks in advanced

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.