AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Contributor
ramplunes
Posts: 13
Registered: ‎03-20-2007
Message 1 of 3 (221 Views)

bylayer

221 Views, 2 Replies
11-07-2012 04:27 PM

is there a setting?

colour and linetype to bylayer for drawings originating in civilcad, liscad no problem but lineweight which i set to default only plots as a thin line, using ctb file.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,698
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (187 Views)

Re: bylayer

11-10-2012 07:32 AM in reply to: ramplunes

LWIEGHT command? Type it.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
ramplunes
Posts: 13
Registered: ‎03-20-2007
Message 3 of 3 (177 Views)

Re: bylayer

11-11-2012 03:28 PM in reply to: ramplunes

thanks, but makes no difference.

should mention that this is not a problem on another machine, and both apparently setup in the same basic manner

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.