AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Contributor
ramplunes
Posts: 13
Registered: ‎03-20-2007
Message 1 of 3 (218 Views)

bylayer

218 Views, 2 Replies
11-07-2012 04:27 PM

is there a setting?

colour and linetype to bylayer for drawings originating in civilcad, liscad no problem but lineweight which i set to default only plots as a thin line, using ctb file.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,463
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (184 Views)

Re: bylayer

11-10-2012 07:32 AM in reply to: ramplunes

LWIEGHT command? Type it.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
ramplunes
Posts: 13
Registered: ‎03-20-2007
Message 3 of 3 (174 Views)

Re: bylayer

11-11-2012 03:28 PM in reply to: ramplunes

thanks, but makes no difference.

should mention that this is not a problem on another machine, and both apparently setup in the same basic manner

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.