AutoCAD Map 3D General Discussion

AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Member
shardi.nahavandi.11
Posts: 3
Registered: ‎07-17-2012
Message 1 of 6 (427 Views)
Accepted Solution

auto cad 3d map dialog box

427 Views, 5 Replies
07-17-2012 02:22 AM

Hi

 

I have AutoCAD map 3D 2010 and on open file it prompts me to enter part name in command line instead of displaying file open dialog box or the save dialog box or any dialog boxes.  

 

Any help will be greatly appreciated.

 

Thank you

Hi,

 

type FILEDIA into the command line (with your keyboard), press <ENTER>-key and then 1 and again <ENTER>-key.

You can also press <F1> to get the help and search for FILEDIA.

 

- alfred -

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,400
Registered: ‎06-29-2007
Message 2 of 6 (424 Views)

Re: auto cad 3d map dialog box

07-17-2012 02:48 AM in reply to: shardi.nahavandi.11

Hi,

 

set your sysvar FILEDIA to 1

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
shardi.nahavandi.11
Posts: 3
Registered: ‎07-17-2012
Message 3 of 6 (422 Views)

Re: auto cad 3d map dialog box

07-17-2012 03:01 AM in reply to: shardi.nahavandi.11

Thank you very much for your reply.

 

Would you please tell how can I change the sysvar ?!

 

Thank you

 

Shardi

*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,400
Registered: ‎06-29-2007
Message 4 of 6 (402 Views)

Re: auto cad 3d map dialog box

07-17-2012 06:12 AM in reply to: shardi.nahavandi.11

Hi

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
*Expert Elite*
Alfred.NESWADBA
Posts: 9,400
Registered: ‎06-29-2007
Message 5 of 6 (402 Views)

Re: auto cad 3d map dialog box

07-17-2012 06:14 AM in reply to: shardi.nahavandi.11

Hi,

 

type FILEDIA into the command line (with your keyboard), press <ENTER>-key and then 1 and again <ENTER>-key.

You can also press <F1> to get the help and search for FILEDIA.

 

- alfred -

-------------------------------------------------------------------------
Alfred NESWADBA
Ingenieur Studio HOLLAUS ... www.hollaus.at
-------------------------------------------------------------------------
Member
shardi.nahavandi.11
Posts: 3
Registered: ‎07-17-2012
Message 6 of 6 (399 Views)

Re: auto cad 3d map dialog box

07-17-2012 07:08 AM in reply to: Alfred.NESWADBA

Great, its working now.

 

Thank you so much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!