AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
d_r_wright
Posts: 149
Registered: ‎12-09-2003
Message 1 of 4 (511 Views)
Accepted Solution

ScriptPro 2.0 shell command failed. unable to open file en-us.dwg

511 Views, 3 Replies
02-06-2013 07:19 AM

Greetings,

 

I just installed ScriptPro 2.0 and used it successfully yesterday. Today when I try to run ScriptPro this error pops up  each time I try to run a script on multiple drawings:

 

shell command failed. unable to open file en-us.dwg

 

I tried reinstalling ScriptPro and that didn't seem to help.

 

I am running AutoCad LT 2012, Windows 7

 

Thanks for any help,

DRW

SCRIPTPRO is not designed to work with LT, and not intended to work with LT, says so in the HELP file:

http://images.autodesk.com/adsk/files/Readme_cct.html

 

Perhaps you ran it using AutoCAD (not LT)?

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,698
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (505 Views)

Re: ScriptPro 2.0 shell command failed. unable to open file en-us.dwg

02-06-2013 07:34 AM in reply to: d_r_wright

SCRIPTPRO is not designed to work with LT, and not intended to work with LT, says so in the HELP file:

http://images.autodesk.com/adsk/files/Readme_cct.html

 

Perhaps you ran it using AutoCAD (not LT)?

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Distinguished Contributor
d_r_wright
Posts: 149
Registered: ‎12-09-2003
Message 3 of 4 (501 Views)

Re: ScriptPro 2.0 shell command failed. unable to open file en-us.dwg

02-06-2013 07:41 AM in reply to: pendean

Oops my mistake. I ran it first on the sick guy's computer, he has full autocad. I have LT. That explains it.

 

Thanks,

Doug

Mentor
PatrickByrne
Posts: 167
Registered: ‎10-06-2010
Message 4 of 4 (233 Views)

Re: ScriptPro 2.0 shell command failed. unable to open file en-us.dwg

10-06-2013 05:02 PM in reply to: d_r_wright

Our program Multi-Batch can do this and a lot more. It gives you the power of AutoCAD's full version utilities ScriptPro and Publish in an easy to use single package.

 

It has five wizards for creating new routines including two for plotting, plus plenty of standard routines to get you started.


A fully working demo can be downloaded from http://www.multi-batch.com
 

Patrick

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.