AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎09-01-2009
Post 1 of 3
Accepted Solution

Properties Autohide dialogue box not working

715 Views, 2 Replies
07-26-2010 04:14 AM

I am working on LT2008 and it used to be set up so that if I double clicked any line etc a box would come out from the left giving the full properties of the line and then after a while go back. In that box I could change properties if required. There was always a 'dormant' box on the left margin waiting to pop-out when requested.  Last week my computer had a major virus induced crash whilst I was working on a drawing but that is all now sorted and all is working ok but I cannot get the pop-out properties box to work.  I can get a full screen properties page but that does not actually show any details all it says is "no selection".  I am just about to upgrade on a new machine but I need to keep this one working as well as possible as a back-up.

You need to do a repair reinstall of LT: it appears that part of what they did to fix your computer is run a Windows Registry cleaner, which tends to mess up Properties in LT.

 

Autodesk recommended uninstall and reinstall procedures if a simple reinstall does not fix it:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=10243968&linkID=9240617

*Expert Elite*
24,223 Posts
1,594 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 2 of 3

Re: Properties Autohide dialogue box not working

07-26-2010 05:28 AM in reply to: dn

You need to do a repair reinstall of LT: it appears that part of what they did to fix your computer is run a Windows Registry cleaner, which tends to mess up Properties in LT.

 

Autodesk recommended uninstall and reinstall procedures if a simple reinstall does not fix it:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=10243968&linkID=9240617

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Contributor
12 Posts
0 Kudos
Registered: ‎09-01-2009
Post 3 of 3

Re: Properties Autohide dialogue box not working

07-26-2010 12:34 PM in reply to: dn

Many thanks, all working fine now.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post