AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Valued Contributor
52 Posts
1 Kudo
Registered: ‎07-21-2011
Post 1 of 4

Plots not matching .ctb for one LT user

203 Views, 3 Replies
05-23-2012 08:51 AM

We have two drafting assistants using LT 2010, with Windows XP.  One is assigned to do record plotting, and uses our company standard .ctb file without any problems.

 

The second LT 2010 user has now been assigned to assist with record plotting.  However, lineweights are plotting out about half the width of the specified .ctb file.  We have double-checked all the ACAD LT & Windows plot settings, and they are identical for both drafting assistants.

 

I've seen similar problems posted in the discussion group, but none of the conditions seemed to match what we are experiencing.

 

Is there a system variable or other setting that I am missing?

 

Thanks!

__________________________
jlane
Inventor Pro 2015
AutoCAD Mechanical 2015
Advance Steel 2015.1
ASD 2015
Vault Professional 2015
Navisworks Manage 2015
Windows 7 Pro
*Expert Elite*
24,217 Posts
1,593 Kudos
Registered: ‎11-06-2003
Post 2 of 4

Re: Plots not matching .ctb for one LT user

05-23-2012 06:33 PM in reply to: jlane

unless they use the exact single centrally located CTB file the problem may be that you have two of them.

 

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Product Support
117 Posts
15 Kudos
Registered: ‎09-27-2011
Post 3 of 4

Re: Plots not matching .ctb for one LT user

05-29-2012 07:07 AM in reply to: jlane

Hi,

 

Can you check also if  the .pc3 files used are identical?

 

 

______________________________________________________________

If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button. This helps everyone find answers more quickly!



Albert Rius
Frontline Technical Support
Autodesk, Inc.
Valued Contributor
52 Posts
1 Kudo
Registered: ‎07-21-2011
Post 4 of 4

Re: Plots not matching .ctb for one LT user

05-29-2012 07:33 AM in reply to: Albert_Rius

Hi Albert,

 

We aren't using .pc3 files. We simply select the plotter that we want the dwg sent to.  Today we tried plotting, and the linetypes plotted out as they should - according to our .ctb file.

 

I'm assuming that rebooting took care of the problem (?)

 

Thanks anyway.

__________________________
jlane
Inventor Pro 2015
AutoCAD Mechanical 2015
Advance Steel 2015.1
ASD 2015
Vault Professional 2015
Navisworks Manage 2015
Windows 7 Pro
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post