AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
New Member
jgianni
Posts: 2
Registered: ‎12-04-2007
Message 1 of 2 (200 Views)
Accepted Solution

Piping library missing after each restart of AutoCAD LT 2013

200 Views, 1 Replies
02-07-2013 10:15 AM

We have a piping library that is added to our AutoCAD LT 2013 using the menuload command, then adding the file to the support path in Tools>Options.

 

On one of our Win7 64-bit machines, when the user restarts Autocad, the piping library is missing as if it was never added before. I installed SP 1.1 and that did not solve the issue. I have other Win7 and Win8 64-bit machines using the piping library and those are not having any problems.

 

I have not yet tried uninstalling and reinstalling AutoCAD, I was hoping to find a solution before I go ahead and do that.

You need to save your current workspace after adding the menu items most likely: WSSAVE command.

The others most likely have this auto-saving as needed.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,698
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 2 (193 Views)

Re: Piping library missing after each restart of AutoCAD LT 2013

02-07-2013 11:40 AM in reply to: jgianni

You need to save your current workspace after adding the menu items most likely: WSSAVE command.

The others most likely have this auto-saving as needed.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.