AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
kwg06516
Posts: 193
Registered: ‎09-26-2008
Message 1 of 4 (249 Views)
Accepted Solution

LT 2012 slow after restarts and reboots

249 Views, 3 Replies
10-03-2012 08:45 AM

Normally LT runs fast enough that you can't see what it's doing, but occasionally it will bog down so that you can see the lines in the Properties manager fill in one by one as you select and deselect entities.  A quick restart of the program used to be all it took to refresh it and get back to normal speed.  But I still have this problem after multiple restarts and a machine reboot.  It's slow enough to be almost unusable.

 

It's an old machine due to be replaced but is usually fast enough.  I've got nothing else running, I even turned off the McAfee (usually the culprit on speed issues) and nothing is helping.  Is there anything else I can try before I have to kick a wall and reinstall LT?

 

XP Pro SP3

Intel Core2 6300

1GB RAM

 


AutoCAD 2010


AutoCAD 2015


Revit 2015

Try a Windows Restore back to a time/day it all worked fine.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,933
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 4 (246 Views)

Re: LT 2012 slow after restarts and reboots

10-03-2012 08:50 AM in reply to: kwg06516

Try a Windows Restore back to a time/day it all worked fine.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Distinguished Contributor
kwg06516
Posts: 193
Registered: ‎09-26-2008
Message 3 of 4 (234 Views)

Re: LT 2012 slow after restarts and reboots

10-03-2012 10:53 AM in reply to: pendean

I guess I'll never know what was really causing it but thanks.

 


AutoCAD 2010


AutoCAD 2015


Revit 2015

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (230 Views)

Re: LT 2012 slow after restarts and reboots

10-03-2012 12:10 PM in reply to: kwg06516

I've had .NET updates cause issues in the past and the Restore cleared it up.

Along with not installing the .NET update of course.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.