AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Member
kzabba
Posts: 5
Registered: ‎07-29-2009
Message 1 of 5 (736 Views)

Internal Error: !laymgr.cpp@987: elock violation

736 Views, 4 Replies
07-29-2009 05:25 AM
Whenever I use either of the commands, save as or new file, this message pops up [Internal Error: !laymgr.cpp@987: elock violation] and autocad freezes. I am running AutoCAD LT 2007. There is also a message that says that the program was not installed properly and should be uninstalled then reinstalled. I have done this and it only fixed the problem for half of a day at work. I would appreciate any help,
thanks.
*Dean Saadallah
Message 2 of 5 (736 Views)

Re: Internal Error: !laymgr.cpp@987: elock violation

07-29-2009 06:44 AM in reply to: kzabba
You need to uninstall .NET and reinstall it either from the LT CD or
Microsoft's website, then reinstall LT2007.

>>>...it only fixed the problem for half of a day at work...<<<
This is not a good sign, as software does not breakdown on it's own, you
have something else kicking in externally.

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
--
Member
kzabba
Posts: 5
Registered: ‎07-29-2009
Message 3 of 5 (736 Views)

Re: Internal Error: !laymgr.cpp@987: elock violation

07-29-2009 07:40 AM in reply to: kzabba
i am currently using .net, then will try installation with the CD. How do i know which .net framework to use? Edited by: kzabba on Jul 29, 2009 2:44 PM
*Dean Saadallah
Message 4 of 5 (736 Views)

Re: Internal Error: !laymgr.cpp@987: elock violation

07-29-2009 07:55 AM in reply to: kzabba
If I recall, the LT2007 CD contains the one it needs, but you can also grab
the latest from Microsoft's website.

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
--
Member
kzabba
Posts: 5
Registered: ‎07-29-2009
Message 5 of 5 (736 Views)

Re: Internal Error: !laymgr.cpp@987: elock violation

07-29-2009 08:01 AM in reply to: kzabba
ok, so i used the .net 3.0 framework and it seemed to work then i rebooted. upon restarting i got this message: 'sqldumper library failed initialization. your installation is either corrupt, or has been tampered with. Please unistall then re-run setup to correct this problem.' i don't know what this means, but i will reinstall autocad lt.

The installation worked for autocad lt, but i will see how long this will work today. Edited by: kzabba on Jul 29, 2009 3:07 PM
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.