AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Mentor
katie1994
Posts: 198
Registered: ‎06-17-2008
Message 11 of 15 (106 Views)

Re: How to fix a keystroke to just one command?

09-23-2011 07:02 AM in reply to: Kate_LT

Yes, I found that one by chance. But I would still like to know how to turn off that extra menu.

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,204
Registered: ‎04-10-2005
Message 12 of 15 (102 Views)

Re: How to fix a keystroke to just one command?

09-23-2011 07:54 AM in reply to: Kate_LT

MBUTTONPAN set to 1 of course.

 

I created a Panel of oft used commands and placed it on each Tab so it is always in the Ribbon for me.

Less hunt and peck

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
New Member
tom.remedios
Posts: 2
Registered: ‎09-17-2012
Message 13 of 15 (74 Views)

Re: How to fix a keystroke to just one command?

09-17-2012 10:52 AM in reply to: Kate_LT

Pressing the scroll button just activates the Windows Instant Viewer on my 2012 LT.  Nothing I've tried seems to activate it. I've set MBUTTONPAN to 1.  In the PC control panel, the mouse scroll button is set for Instant Viewer but I've tried to enable program specific control of the wheel button but there is no PAN selection.  I thought Autocad would supercede the control panel buttons.  Any ideas?  It slows me down to manually select the Pan command.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,364
Registered: ‎11-06-2003
Message 14 of 15 (71 Views)

Re: How to fix a keystroke to just one command?

09-17-2012 11:36 AM in reply to: tom.remedios

You mouse driver's middle button setting needs to be SCROLL or MIDDLE BUTTON or some other generic description.

You mouse driver controls your mouse, AutoCAD will not override it.

 

Start experimenting with all the middle button options in the mouse driver until you find the one that works.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
New Member
tom.remedios
Posts: 2
Registered: ‎09-17-2012
Message 15 of 15 (68 Views)

Re: How to fix a keystroke to just one command?

09-17-2012 11:48 AM in reply to: pendean

thanks Dean.

 

I set the middle button to AUTOSCROLL and the wheel pan is working now.  Much appreciated.

 

Tom

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!