AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Active Contributor
Jimfanuc
Posts: 40
Registered: ‎04-11-2012
Message 31 of 34 (100 Views)

Re: close "x"'s missing

06-12-2012 03:06 PM in reply to: jhjirak

Yes, unfortunately I'm already in classic mode.  The problems there are another thread.

 

Also, the toolbars, or whatever they are called, (the layer, linetype, etc.) stay on the desktop, completely off of the ACAD application.  You can see them hovering above the environment in my second screen shot, like another application open.

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,187
Registered: ‎11-06-2003
Message 32 of 34 (98 Views)

Re: close "x"'s missing

06-12-2012 03:08 PM in reply to: Jimfanuc

What is your Windows display setting? I can't replicate at all here so let's try to see if I can replicate.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Active Contributor
Jimfanuc
Posts: 40
Registered: ‎04-11-2012
Message 33 of 34 (80 Views)

Re: close "x"'s missing

06-13-2012 07:31 AM in reply to: pendean

1680 X 1050 RESOLUTION

*Expert Elite*
pendean
Posts: 22,187
Registered: ‎11-06-2003
Message 34 of 34 (70 Views)

Re: close "x"'s missing

06-14-2012 05:47 AM in reply to: Jimfanuc

Well, that's not it either :smileysad:

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.