AutoCAD LT General Discussion

AutoCAD LT General Discussion

Reply
Member
aallan
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2011
Message 1 of 4 (648 Views)

AutoCAD LT 2013 Dynamic Block Issues - Visibility States

648 Views, 3 Replies
04-11-2012 02:05 AM

I have made up an extensive dynamic block library over the year, however in the latest version when I have tried to modify blocks with visibility states you can not cycle through the different states it will just revert back to the first one. has anybody had the same issues and is there a work around?

Valued Contributor
kbraun
Posts: 63
Registered: ‎05-22-2009
Message 2 of 4 (641 Views)

Re: AutoCAD LT 2013 Dynamic Block Issues - Visibility States

04-11-2012 07:10 AM in reply to: aallan

Yes, I discovered this last night on my laptop. Tried it again on my work computer and the same thing occurs there too.

Valued Contributor
kbraun
Posts: 63
Registered: ‎05-22-2009
Message 3 of 4 (623 Views)

Re: AutoCAD LT 2013 Dynamic Block Issues - Visibility States

04-12-2012 07:20 AM in reply to: aallan

I turned off the property preview and it seems to work now. Go to Options, Selection, Property preview. I have them all turned off.

Member
aallan
Posts: 3
Registered: ‎11-02-2011
Message 4 of 4 (618 Views)

Re: AutoCAD LT 2013 Dynamic Block Issues - Visibility States

04-12-2012 09:05 AM in reply to: aallan

Thanks that has sorted the issue for me too.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.