AutoCAD Land Desktop

AutoCAD Land Desktop

Reply
*Kyle Peters
Message 1 of 4 (470 Views)

properties dialog box is missing??

470 Views, 3 Replies
02-25-2004 06:21 AM
Something happened to the properties dialog box in that it won't display when the command is given. Don't know why this happened. When I right click on an object and select properties nothing happens but I do see the command showing in the command line. Any ideas?
*Laurie Comerford
Message 2 of 4 (470 Views)

Re: properties dialog box is missing??

02-25-2004 11:49 AM in reply to: *Kyle Peters
Hi Kyle, This question is about basic AutoCAD behaviour. You will get far wider audience and a quicker answer by posting it to an AutoCAD NG rather than this one which is about customising Land Desktop. -- Laurie Comerford CADApps www.cadapps.com.au "Kyle Peters" wrote in message news:403caf78$1_3@newsprd01... > Something happened to the properties dialog box in that it won't display > when the command is given. Don't know why this happened. > When I right click on an object and select properties nothing happens but I > do see the command showing in the command line. Any ideas? > >
Valued Contributor
rblalock
Posts: 74
Registered: ‎03-27-2003
Message 3 of 4 (470 Views)

Re: properties dialog box is missing??

12-01-2005 05:45 AM in reply to: *Kyle Peters
Actually this is specific to LDC as AutoCAD 2006 works fine on the same machine. I am checking it out now, trying to avoid a full uninstall/reinstall on several machines. Looks like others are having the same problem tho without a solution that I can find so far.
Distinguished Contributor
Nick_Merchant
Posts: 213
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 4 (470 Views)

Re: properties dialog box is missing??

12-01-2005 02:54 PM in reply to: *Kyle Peters
Are you using multiple displays or have you at any time previously? Chances are, the window is open somewhere on your desktop that you can't see. The settings for the window position are different for LDD and AutoCAD.

I suggest reconnecting the second display then try adjusting the sizes and positions of the displays on the desktop. I had a similar problem recently and this worked for me.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!