AutoCAD Land Desktop

AutoCAD Land Desktop

Reply
Active Contributor
mysticel
Posts: 32
Registered: ‎10-08-2003
Message 1 of 4 (260 Views)

LDD 2009 Error Message

260 Views, 3 Replies
01-19-2012 12:59 PM

I am running LDD 2009.  Am getting error messages that "command not allowed because drawing contains objects from a newer version of this application", which has affected several commands.  The drawings have indeed been drawn in ldd 2009. Any help please?

Distinguished Mentor
OMCUSNR
Posts: 506
Registered: ‎04-28-2010
Message 2 of 4 (248 Views)

Re: LDD 2009 Error Message

01-19-2012 09:33 PM in reply to: mysticel

Have they ever been shared with someone who might have plain ACAD in 2010,11,12?  If they were saved in any of those versions they may be toast.

 

Reid

Homebuilt box: I5-2500k, MSI P67A-GD65, 12gig DDR3 1600 ram, ASUS ENGTX460 Video card, WD Velociraptor WD4500HLHX HD, Win 7 64 pro.
Active Contributor
mysticel
Posts: 32
Registered: ‎10-08-2003
Message 3 of 4 (242 Views)

Re: LDD 2009 Error Message

01-20-2012 05:54 AM in reply to: OMCUSNR

The dwg have not been used by newer versions.  I created the drawings on 09.  I have done a repair to no avail.  Any other ideas would be greatly appreciated.

 

Margie

Distinguished Mentor
OMCUSNR
Posts: 506
Registered: ‎04-28-2010
Message 4 of 4 (242 Views)

Re: LDD 2009 Error Message

01-20-2012 07:16 AM in reply to: mysticel

Are all the servie packs for 09 installed?  Have you tried to reinstall LDC?  (If you do, remember to include the SP's)

 

Reid

Homebuilt box: I5-2500k, MSI P67A-GD65, 12gig DDR3 1600 ram, ASUS ENGTX460 Video card, WD Velociraptor WD4500HLHX HD, Win 7 64 pro.
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.