AutoCAD Land Desktop

Reply
Active Contributor
ebeam
Posts: 27
Registered: ‎08-06-2008
Message 1 of 5 (250 Views)

inserting images

250 Views, 4 Replies
03-17-2010 09:26 AM
I recently had to re-install the "land desktop 2007 civil add" on as none of the menu items were present.
Since adding this portion, when I try to insert images through Map, instead of being given the option to browse for the images all I get is a command line option to type in the name of the image. I have tried setting the path within the Map options in hopes that I would get a list of images to choose from in that location. TAlas this does not work ; I can not even figure out where the program is even trying to search for an image.
any ideas out there? I am guessing this is a system variable that got messed up when IT added the civil tools.

any help would be much appreciated
*Jeff Mishler
Message 2 of 5 (250 Views)

Re: inserting images

03-17-2010 10:22 AM in reply to: ebeam
Fildedia = 1


wrote in message news:6356193@discussion.autodesk.com...
> I recently had to re-install the "land desktop 2007 civil add" on as none
> of the menu items were present.
> Since adding this portion, when I try to insert images through Map,
> instead of being given the option to browse for the images all I get is a
> command line option to type in the name of the image. I have tried setting
> the path within the Map options in hopes that I would get a list of images
> to choose from in that location. TAlas this does not work ; I can not even
> figure out where the program is even trying to search for an image.
> any ideas out there? I am guessing this is a system variable that got
> messed up when IT added the civil tools.
>
> any help would be much appreciated
Active Contributor
ebeam
Posts: 27
Registered: ‎08-06-2008
Message 3 of 5 (250 Views)

Re: inserting images

03-17-2010 10:29 AM in reply to: ebeam
thank you Jeff,
when I type that in it tells me it is an unkown command?
Active Contributor
ebeam
Posts: 27
Registered: ‎08-06-2008
Message 4 of 5 (250 Views)

Re: inserting images

03-17-2010 10:31 AM in reply to: ebeam
yeah, I found it, FILEDIA

thank you soooooo much

Erin
*Jeff Mishler
Message 5 of 5 (250 Views)

Re: inserting images

03-17-2010 11:57 AM in reply to: ebeam
You're welcome, guess I should try checking the spelling of stuff before I
post, huh? Glad you figured it out.

wrote in message news:6356253@discussion.autodesk.com...
> yeah, I found it, FILEDIA
>
> thank you soooooo much
>
> Erin
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!