AutoCAD for Mac General Discussion

AutoCAD for Mac General Discussion

Reply
New Member
merijng
Posts: 1
Registered: ‎01-08-2013
Message 1 of 3 (267 Views)

PC3 files for Mac/Os doesn't work

267 Views, 2 Replies
01-08-2013 12:38 AM

I installed a 30 day trial version for Mac to see if it's works on my Mac Os.

 

Everything is migrated more or less (hatchpatterns, plotstyles etc) and working fine except the PC3 files won't be read by mac, so i can't print.

 

Anyone familiar with this problem and how to solve this?

 

Kind regards, Merijn

*Expert Elite*
pendean
Posts: 23,642
Registered: ‎11-06-2003
Message 2 of 3 (252 Views)

Re: PC3 files for Mac/Os doesn't work

01-08-2013 04:55 AM in reply to: merijng
You need to post in the Mac forum, not here, and note what you migrated from instead of keeping that big secret to yourself :smileyhappy:
http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-for-Mac/bd-p/520
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
maxim_k
Posts: 4,174
Registered: ‎07-22-2010
Message 3 of 3 (238 Views)

Re: PC3 files for Mac/Os doesn't work

01-08-2013 05:37 PM in reply to: merijng
Hi Merijn,

You can not use PC3 files from Windows version of AC on Mac, because Mac OS works differently with print jobs. When you open DWG file on Mac, you have to recreate Page Setups in DWG files and assign new plot device, that matches printers you have on your Mac. Have to say, that you can use CTB / STB files from Windows version on Mac.

Maxim
Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Do you have 60 seconds to spare? The Autodesk Community Team is revamping our site ranking system and we want your feedback! Please click here to launch the 5 question survey. As always your input is greatly appreciated.