AutoCAD for Mac General Discussion

AutoCAD for Mac General Discussion

Reply
New Member
kenien
Posts: 2
Registered: ‎12-18-2010
Message 1 of 3 (326 Views)
Accepted Solution

MATERIALATTACH

326 Views, 2 Replies
03-29-2012 11:47 PM

I'm trying to specify materials with layers, but cant seem to find a means of doing that. is this not possible in autocad for mac?

Hi,

 

there is no MATERIALATTACH command in AC for Mac but you can attach material to particular layer:

1. From Material Browser palette right-click on material and select "add-> to Document Materials"

2. Call "-LAYER" command (command line version), select MATerial option, type material name, then type layer name for this material.

 

Maxim

*Expert Elite*
maxim_k
Posts: 4,069
Registered: ‎07-22-2010
Message 2 of 3 (310 Views)

Re: MATERIALATTACH

03-30-2012 01:10 PM in reply to: kenien

Hi,

 

there is no MATERIALATTACH command in AC for Mac but you can attach material to particular layer:

1. From Material Browser palette right-click on material and select "add-> to Document Materials"

2. Call "-LAYER" command (command line version), select MATerial option, type material name, then type layer name for this material.

 

Maxim

Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


New Member
kenien
Posts: 2
Registered: ‎12-18-2010
Message 3 of 3 (302 Views)

Re: MATERIALATTACH

03-30-2012 10:36 PM in reply to: maxim_k

for whatever reason when i tried before it didnt work, possibly because you have to type the WHOLE name.

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are You Going To Be @ AU 2014? Feel free to drop by our AU topic post and share your plans, plug a class that you're teaching, or simply check out who else from the community might be in attendance. Ohh and don't forgot to stop by the Autodesk Help | Learn | Collaborate booths in the Exhibit Hall and meet our community team if you get a chance!