AutoCAD for Mac General Discussion

AutoCAD for Mac General Discussion

Reply
Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-29-2013
Post 1 of 7

AutoCAD 2011 for Mac

296 Views, 6 Replies
01-29-2013 07:07 AM

AutoCAD 2011 for Mac is crashed. How to solve this? Please see the error report.Screen Shot 2013-01-29 at 10.05.46 PM.png

*Expert Elite*
6,417 Posts
600 Kudos
Registered: ‎09-16-2009
Post 2 of 7

Re: AutoCAD 2011 for Mac

01-29-2013 07:27 AM in reply to: engineercafe

How to solve this?

Do like it said and hit Send Report.

Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-29-2013
Post 3 of 7

Re: AutoCAD 2011 for Mac

04-05-2013 06:49 AM in reply to: Patchy

I tried many times but the error windows still pop up everytime I start AutoCAD. Any idea?????

*Expert Elite*
4,339 Posts
533 Kudos
Registered: ‎07-22-2010
Post 4 of 7

Re: AutoCAD 2011 for Mac

04-05-2013 07:04 AM in reply to: engineercafe

Hi,

 

What OS do you have on your Mac?

AutoCAD 2011 for Mac doesn't run on Mountain Lion (10.8.x)

In order to run correctly on Lion (10.7.2-10.7.5) and on Snow Leopard (10.6.x) you have to install all updates from here:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/index?siteID=123112&id=2334435&linkID=15839491#section3

 

Maxim

Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-29-2013
Post 5 of 7

Re: AutoCAD 2011 for Mac

04-09-2013 01:45 AM in reply to: engineercafe

I upgarded those files from the link you gave but unfortunately the error still occours. I am using Lion. What should I do next????

 

Thanks a lot....!

 

Visoth

*Expert Elite*
4,339 Posts
533 Kudos
Registered: ‎07-22-2010
Post 6 of 7

Re: AutoCAD 2011 for Mac

04-09-2013 03:11 AM in reply to: engineercafe

Hi Visoth,

 

You can try this:

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?id=18406763&linkID=15839490&siteID=123112

 

but my advice is to move to 2012 or (better) 2013 release, if you can.

 

Maxim

Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


Member
4 Posts
0 Kudos
Registered: ‎01-29-2013
Post 7 of 7

Re: AutoCAD 2011 for Mac

04-09-2013 03:49 AM in reply to: maxim_k

It works now..... Thanks a lot brother.

 

Thanks again and again :smileyhappy:

 

Visoth

 

Civil Engineer

 

 

Edited by
Discussion_Admin

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Announcements
Are you interested in helping shape the future of the Autodesk Community? To participate in this brief usability study, please click here. Your time and input is greatly appreciated!