AutoCAD Express Tools

Reply
Contributor
kkroeger
Posts: 16
Registered: ‎03-08-2006
Message 1 of 7 (129 Views)

mtext

129 Views, 6 Replies
02-04-2008 07:58 AM
how do I change single line text to mtext
*Wanderer
Message 2 of 7 (129 Views)

Re: mtext

02-04-2008 08:03 AM in reply to: kkroeger
assuming your express tools are installed...

kkroeger wrote:
> how do I change single line text to mtext
*mick yost
Message 3 of 7 (129 Views)

Re: mtext

02-04-2008 11:41 AM in reply to: kkroeger
"keyin" is txt2mtxt


wrote in message news:5838210@discussion.autodesk.com...
how do I change single line text to mtext
Contributor
kkroeger
Posts: 16
Registered: ‎03-08-2006
Message 4 of 7 (129 Views)

Re: mtext

02-04-2008 01:05 PM in reply to: kkroeger
I am running 2008 ADT - I didn't load AutoCAD.

When I type in txt2mtxt it does work.
Contributor
kkroeger
Posts: 16
Registered: ‎03-08-2006
Message 5 of 7 (129 Views)

Re: mtext

02-04-2008 01:06 PM in reply to: kkroeger
txt2mtxt does not work when I type it in
*Wanderer
Message 6 of 7 (129 Views)

Re: mtext

02-04-2008 01:34 PM in reply to: kkroeger
do you see the express menu as in the screenshot I posted? if not,
perhaps you do not have express tools loaded, as I mentioned...

if you do not, you should get your CD and install them from there, they
are a separate install from adt

kkroeger wrote:
> txt2mtxt does not work when I type it in
*Dean Saadallah
Message 7 of 7 (129 Views)

Re: mtext

02-04-2008 06:24 PM in reply to: kkroeger
You need to install EXPRESS TOOLS from your product CD, found under the
customized installation option.

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
Add-on products for LT
http://www.pendean.com/lt
--
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.