AutoCAD Express Tools

AutoCAD Express Tools

Reply
Active Member
tsteele
Posts: 10
Registered: ‎12-22-2006
Message 1 of 7 (134 Views)

LMAN betw. A2007 and A2008

134 Views, 6 Replies
10-29-2007 09:52 AM
Two users working on a dwg. One has Autocad 2007. One has Autocad 2008. Layer manager loses its saved states when moving from 2008 to 2007. Any suggestions?
*Dean Saadallah
Message 2 of 7 (134 Views)

Re: LMAN betw. A2007 and A2008

10-31-2007 05:01 AM in reply to: tsteele
2008 moves lman states to Layer command's states, a new 'feature'.

--
Dean Saadallah
http://LTisACAD.blogspot.com
Add-on products for LT
http://www.pendean.com/lt
--
Active Member
tsteele
Posts: 10
Registered: ‎12-22-2006
Message 3 of 7 (134 Views)

Re: LMAN betw. A2007 and A2008

10-31-2007 07:15 AM in reply to: tsteele
These new 'features' are...um...a pain in the neck. But what's new? Know any way around this, except for moving up to 08? I noticed the change but cannot get one to work with the other.
*Jason Rhymes
Message 4 of 7 (134 Views)

Re: LMAN betw. A2007 and A2008

10-31-2007 09:23 AM in reply to: tsteele
Look at #4
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/item?siteID=123112&id=4091678&linkID=9240618
Active Member
tsteele
Posts: 10
Registered: ‎12-22-2006
Message 5 of 7 (134 Views)

Re: LMAN betw. A2007 and A2008

10-31-2007 11:48 AM in reply to: tsteele
Thanks for the link. However, the installer will not allow me to execute the CCTsetup file. I think it's because I have 2007. Web says it's for '04-'06. I did instal the scriptpro file. I am by no means a script pro. Is there something I'm missing in this program that will allow me to make the conversions? If so, I think I'm too stupid to find it. I caught myself searching for the -07 CCTsetup file, but ti doesn't seem to exist.
*Jason Rhymes
Message 6 of 7 (134 Views)

Re: LMAN betw. A2007 and A2008

10-31-2007 12:42 PM in reply to: tsteele
According to the readme file. (see below) They also have it referenced in
the 2007 help file (CONVERT TO LAYER STATES) but you're right, it doesn't
work with 2007. The last time I used it was in acad 2005. Wonder why they
have not updated it? This is going to cause problems for me also since I
come across older dwgs that I used lman on.

Supported Products
AutoCAD® 2004 and later
Autodesk® Architectural Desktop 2004 and later
Autodesk Map® 2004 and later
Autodesk® Land Desktop 2004 and later
Autodesk® Mechanical Desktop® 2004 and later
AutoCAD® Mechanical 2004 and later
Active Member
tsteele
Posts: 10
Registered: ‎12-22-2006
Message 7 of 7 (134 Views)

Re: LMAN betw. A2007 and A2008

10-31-2007 01:07 PM in reply to: tsteele
Found the files for the converter here: http://forums.augi.com/showthread.php?t=17079

You have to Join AUGI, but it's free.

But wait, they don't appear to work in '07. Rats!
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.