AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Valued Contributor
dstnwst
Posts: 78
Registered: ‎03-26-2007
Message 1 of 3 (455 Views)

UNICODE GROUND SYMBOL

455 Views, 2 Replies
09-11-2012 11:16 AM

I was wondering why ACADE does not include the Unicode symbol for earth ground (u+23DA) in the special characters group.  Is there any way to add this?

Active Contributor
stefan.stamate
Posts: 48
Registered: ‎02-01-2012
Message 2 of 3 (451 Views)

Re: UNICODE GROUND SYMBOL

09-11-2012 01:33 PM in reply to: dstnwst

Not sure why would you need a symbol... ACE 2013 has a ground symbol under Inser Schematic Components/Miscellaneous.

Valued Contributor
dstnwst
Posts: 78
Registered: ‎03-26-2007
Message 3 of 3 (437 Views)

Re: UNICODE GROUND SYMBOL

09-12-2012 05:18 AM in reply to: stefan.stamate

I use the ground symbol in schematics all the time, but sometimes I need a ground symbol in text as well and that is not available.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.