AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
New Member
michaelcrane1963
Posts: 2
Registered: ‎10-30-2008
Message 1 of 3 (966 Views)

Remove ViewCube from default

966 Views, 2 Replies
06-04-2012 09:20 AM

Newbie alert!

 

How do you get rid of the ViewCube from the default?  I am using AutoCAD Electrical and do not need 3D on my prints.  I import in old ACAD prints and have to go through each drawing and get rid of the ViewCube.

 

Thanks.

Active Contributor
evanjensen4116
Posts: 37
Registered: ‎02-04-2010
Message 2 of 3 (962 Views)

Re: Remove ViewCube from default

06-04-2012 09:54 AM in reply to: michaelcrane1963

Options>3D Modeling tab

Remove the tick box for 'Display the Viewcube > 2D Wireframe visual style'

and for 'Display the UCS Icon > 2D Wireframe visual style'

and make sure the 'Display the Viewport COntrols' is also unmarked.

Hope this helps.

Evan Jensen
Electrical Design Engineer
UNIQUE HYDRA (PTY) LTD
A Unique Maritime Group Company
New Member
michaelcrane1963
Posts: 2
Registered: ‎10-30-2008
Message 3 of 3 (959 Views)

Re: Remove ViewCube from default

06-04-2012 11:08 AM in reply to: evanjensen4116

Thank you very much!

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.