AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Active Contributor
rkinsey
Posts: 36
Registered: ‎07-02-2008
Message 1 of 5 (435 Views)

Quick Access Toolbar

435 Views, 4 Replies
12-11-2010 05:12 AM

My quick access toolbar disappears for no reason. I set it up, save my workspace, make sure that everything is locked. I close ACADE, open it at a later date and all my quick access icons are gone with the exception of the open and new page icons.

 Anyone else have this problem and is there anything that can be done? My thanks in advance.

Richard

Employee
KevinLi-Autodesk
Posts: 459
Registered: ‎04-13-2010
Message 2 of 5 (309 Views)

Re: Quick Access Toolbar

03-01-2011 12:25 AM in reply to: rkinsey

Call command MENU in command line and reload acade.cuix to check if QAT comes back.

 

 

Regards,

 

Kevin Li

Kevin-Hongyuan Li
Software Quality Assurance Engineer
Design, Lifecycle and Simulation Product Group
Direct: +86 21 2039 6025
Email: Hongyuan.Li@autodesk.com
Autodesk, Inc.
NO. 130, Lane 91, E Shan Rd
Building 12, Floor 6,
Shanghai 200127, PRC
www.autodesk.com
*Expert Elite*
Icemanau
Posts: 1,064
Registered: ‎06-01-2010
Message 3 of 5 (294 Views)

Re: Quick Access Toolbar

03-01-2011 03:27 PM in reply to: rkinsey

Is that with a new dwg or is it without a dwg?

 

I've noticed that if all dwgs are closed, the only menu/tool bars that are available are the ones you mentioned.

 

Regards Brad

Icemanau (NNTP handle: Brad Coleman)


Employee
KevinLi-Autodesk
Posts: 459
Registered: ‎04-13-2010
Message 4 of 5 (259 Views)

Re: Quick Access Toolbar

03-06-2011 09:53 PM in reply to: Icemanau

That is with a dwg.

 

 

Regards,

 

Kevin Li

Kevin-Hongyuan Li
Software Quality Assurance Engineer
Design, Lifecycle and Simulation Product Group
Direct: +86 21 2039 6025
Email: Hongyuan.Li@autodesk.com
Autodesk, Inc.
NO. 130, Lane 91, E Shan Rd
Building 12, Floor 6,
Shanghai 200127, PRC
www.autodesk.com
Active Contributor
rkinsey
Posts: 36
Registered: ‎07-02-2008
Message 5 of 5 (248 Views)

Re: Quick Access Toolbar

03-07-2011 09:52 AM in reply to: rkinsey

All, this happens with an open drawing/project. The quick access tool bar as well as the ribbon (set the size and it gradually widens). My ribbon is docked on the right side of my screen w/autohide on. Just small things that make you go hummm

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.