AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Distinguished Contributor
CAD-ICE
Posts: 291
Registered: ‎02-21-2009
Message 1 of 3 (250 Views)

Problems when inserting multiple cable markers.....

250 Views, 2 Replies
10-01-2012 11:48 AM

Hi there,

I have a strange problem when inserting multiple cablemarkers. The problem occurs only if or when the first conductor which also holds the parent symbol is different from the first number defined in the pinlist for the cable in question.

I have no problems inserting the cable and ACADE fetches the pinlistvalues going from 1,2,3,4...etc,

However if i go and edit the conductors manuallly such that conductor previously defined no.1 is numered 17 and conductor previously defined no.2 is numbered 18 and following conductors get numered 1,2,3,4,5,6,7,8 (see attached image) strange things happen. For some reason this action causes the parent conductor to lose somehow connectivity with the database such that catalog information already defined in the one line schematics are not inherited.

Any comments greatly appreciated.

Regards, Gary

*Expert Elite*
rhesusminus
Posts: 910
Registered: ‎09-21-2007
Message 2 of 3 (182 Views)

Re: Problems when inserting multiple cable markers.....

10-29-2012 10:56 AM in reply to: CAD-ICE

Hi Gary.

 

If you rebuild the database.. Do it "reconnect"?

 


THL
Please select "Accept As Solution" if this post answers your question. Kudos don't hurt either. ;-)
Distinguished Contributor
CAD-ICE
Posts: 291
Registered: ‎02-21-2009
Message 3 of 3 (172 Views)

Re: Problems when inserting multiple cable markers.....

10-29-2012 04:17 PM in reply to: rhesusminus

Hello Rhesusminus,

I´ll give it a try tomorrow to see if it reconnects after a rebuild.

Thanks again for looking into this.

Regards, Gary

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.