AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Member
IEL1
Posts: 3
Registered: ‎09-27-2011
Message 1 of 4 (83 Views)

Problem with Map Selection

83 Views, 3 Replies
09-27-2011 05:49 AM

Hi,

 

I am having problem with map selection of particular layer called OH-Transmitter-conductor.

When ever I tried selecting this object its giving message asking to check with administrator.

 

If I switch of this layer and select any other linear feature like streets etc, they get selected,

I don't know why the selection is is not working for only this feature,

 

IF any of you have faced similar problem pl. share your experiences and help resolve.

 

Thanks

 

 

*Expert Elite*
rhesusminus
Posts: 921
Registered: ‎09-21-2007
Message 2 of 4 (78 Views)

Re: Problem with Map Selection

09-27-2011 08:10 AM in reply to: IEL1

1. Are you sure you are asking the questions in the correct forums (AutoCAD Electrical)?

 

2. Can you supply us with a drawing with the problem?

 

THL


Trond Hasse Lie
ECAD Consultant
CtrlAltEl

Please select "Accept As Solution" if this post answers your question. Kudos don't hurt either. ;-)
Member
IEL1
Posts: 3
Registered: ‎09-27-2011
Message 3 of 4 (72 Views)

Re: Problem with Map Selection

09-27-2011 12:35 PM in reply to: IEL1

Let me explain once again, I am new to AutoDesk mapGuide, I have a layer called Oh-Transmitter-Conductor, I not able to select this feature on map, eveytime I select I get a message saying Its not able to perform the given valid operation, I get this kind of error only on that Layer, Once I switch off this layer I am able to select all the other layers, I have problem only with this OH-TRANSMITTER-CONDUCTOR layer. 

IF any of you have face similar problems of map selection, would help me understand what is this problem.

 

Thanks

*Expert Elite*
testsubject
Posts: 1,096
Registered: ‎03-09-2004
Message 4 of 4 (69 Views)

Re: Problem with Map Selection

09-27-2011 12:55 PM in reply to: IEL1

You are posting to the wrong forum. MapGuide (which is no longer available) is for creating topographical maps. This is the Autocad Electrical forum.

 

Bob Hanrahan

Bob Hanrahan
Ace User since 1998
Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.