AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
New Member
MrGray827
Posts: 2
Registered: ‎11-26-2007
Message 1 of 7 (520 Views)

Missing some manufacturers

520 Views, 6 Replies
02-11-2008 07:04 AM
On install, I thought I selected all the manufacturers from the list of those that I wanted to include in my library, but apparently I didn't. How do I install these into my program, aside from reinstalling the software?
*Pat Murnen
Message 2 of 7 (520 Views)

Re: Missing some manufacturers

02-11-2008 07:20 AM in reply to: MrGray827
Close AutoCAD Electrical first.

1.. From the Windows Control Panel select Add or Remove Programs.
2.. From the Add or Remove Programs dialog box, select the latest version
of AutoCAD Electrical and click the Change/Remove button.
3.. On the AutoCAD Electrical Installation Wizard, click Add or Remove
Features.
4.. On the Add/Remove Features page, click Next.
5.. On the Manufacturer Content Selection page, select all the
manufacturers you wish to install.
6.. On the Select Symbol Libraries page, click Next.
7.. Click Next to continue.
Hope this helps,
Pat Murnen

wrote in message news:5844275@discussion.autodesk.com...
On install, I thought I selected all the manufacturers from the list of
those that I wanted to include in my library, but apparently I didn't. How
do I install these into my program, aside from reinstalling the software?
Active Contributor
vu.do.mylangroup
Posts: 33
Registered: ‎01-20-2011
Message 3 of 7 (475 Views)

Re: Missing some manufacturers

02-10-2011 12:06 AM in reply to: *Pat Murnen

how to install more manufacturer conten than autodesk autocad electrical 2011 provided?

Distinguished Contributor
mako68
Posts: 118
Registered: ‎12-11-2007
Message 4 of 7 (473 Views)

Re: Missing some manufacturers

02-10-2011 03:15 AM in reply to: MrGray827

Hi,

You can easily  add new manufacturer and catalog  items to database in AutoCAD Electrical. If there are more (hundreds of..) products I recommend to use MSAccess or other software which can read *mdb format. You can convert the tables to Excel format and fill the information and convert back to MSAccess.

 

Mako

Active Contributor
vu.do.mylangroup
Posts: 33
Registered: ‎01-20-2011
Message 5 of 7 (430 Views)

Re: Missing some manufacturers

02-13-2011 05:02 PM in reply to: mako68

Hi mako, how can i find new manufacturer and catalog  items?

 

Thanks for your help

*Expert Elite*
Icemanau
Posts: 1,064
Registered: ‎06-01-2010
Message 6 of 7 (413 Views)

Re: Missing some manufacturers

02-14-2011 03:05 PM in reply to: vu.do.mylangroup

Add the new components as you use them in your drawing (assuming you know the required cat/man information).

 

Other than that, you can always ask your supliers for a database in excel format and import that into the catalogue file using MS Access

 

Regards Brad

Icemanau (NNTP handle: Brad Coleman)


Active Contributor
vu.do.mylangroup
Posts: 33
Registered: ‎01-20-2011
Message 7 of 7 (385 Views)

Re: Missing some manufacturers

02-15-2011 10:54 PM in reply to: Icemanau

Thank you very much

Post to the Community

Have questions about Autodesk products? Ask the community.

New Post
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.