AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Valued Contributor
Lint
Posts: 56
Registered: ‎12-04-2003
Message 1 of 2 (88 Views)

Location box layer

88 Views, 1 Replies
11-25-2003 10:59 PM
Is there a reason the location box defaults
to the current layer?
I have reset it in the config to a LOCBOX
layer, but it keeps defaulting to CURRENT and then
changing the line type/color of that layer.
Lynne
*Autodesk, Inc\
Message 2 of 2 (88 Views)

Re: Location box layer

12-09-2003 04:45 AM in reply to: Lint
Lint

 

    In some other case I have seen
similar to this, the drawings have ended up with multiple wd_m blocks on
them.  Also, make sure that the layer you are typing in actually
exists.

 


--
Sincerely,

 

Jared Bunch
Technical Support Specialist
Autodesk, Inc


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Is
there a reason the location box defaults
to the current layer?
I have
reset it in the config to a LOCBOX
layer, but it keeps defaulting to
CURRENT and then
changing the line type/color of that layer.

Lynne
Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.