AutoCAD Electrical General Discussion

AutoCAD Electrical General Discussion

Reply
Mentor
Nata_ly
Posts: 204
Registered: ‎08-21-2012
Message 1 of 3 (206 Views)

I can’t save changes in report format files. Electrical hangs up.

206 Views, 2 Replies
10-10-2012 04:20 AM

I have some troubles with saving report format files. When I edit them at first time after running Electrical, everything works well. But then, when I recall Report format file setup again, open file, change smth and try to save – Electrical freezes and only shut down in Task manager can help. It’s no matter what report format file I choose. I’ve although observed that line with column widths disappeared from report format file after Electrical crashed (I often choose Define widths). It makes me think trouble is in rewriting this line. But I don’t understand why at first everything was ok. So, have you any assumption how to fix this?

Active Contributor
kghew1
Posts: 34
Registered: ‎04-28-2011
Message 2 of 3 (198 Views)

Re: I can’t save changes in report format files. Electrical hangs up.

10-10-2012 06:56 AM in reply to: Nata_ly

Is it AE2013 ? Is it Vista ?

 

I recently had hangs when trying to run reports & a few other functions, and it appears to be because it was installed on a PC running Vista (loaned by a re-seller !), which admittedly isn't listed in AutoDesk's system requirements for this release - although it was for AE2012. Anyway, SP1 cured the hang problem.

 

Other than that, all I can suggest that might be relevant are :

 

Never use a '#' as abbreviation for 'number' in a re-named heading, or Excel will render it as '.' and although showing all the headings, refuses to populate the columns underneath them.

 

If renaming headings before saving to spreadsheet, don't duplicate another field name by mistake, or a completely blank spreadsheet is produced.

 

That's all I've got

 

Regards

Keith H

Mentor
Nata_ly
Posts: 204
Registered: ‎08-21-2012
Message 3 of 3 (194 Views)

Re: I can’t save changes in report format files. Electrical hangs up.

10-10-2012 07:12 AM in reply to: kghew1

Keith, thank you for answer and usefull advices!

But I don't do anything listed and have Windows XP installed on my computer.

Announcements
Manufacturing Community
The Manufacturing Community provides additional access to tips, tutorials, blogs and networking with peers.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Electrical Category!

The AutoCAD Electrical forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.